Analfabetism ortodox sau ipocrizie?

Preacucernicia ta, te rog din tot sufletul meu să încetezi cu postări care nu te reprezintă. Nu de alta, dar cred că știi că Dumnezeu nu e tâmpit și doar îngăduie ipocrizia în speranța că îți vei da seama singur de greșeli și te vei îndrepta.

Am citit ultima ta postare și cred că inventezi (asta dacă nu există deja și nu știu eu) un alt tip de analfabetism: ortodox.

Nu te supăra, dar, dacă ne uităm la modul în care acționezi matale în viața reală (în orice haină ai fi îmbrăcat), pare că auzi vocea la care faci referire, dar că nu prea înțelegi ce vrea să spună.

Dacă ai fi înțeles, ar fi trebuit să fi fost primul care „se rușinează” tocmai pentru că știi foarte bine că faci parte dintre cei care încearcă „să ascundă glasul libertății și al adevărului”.

Da, da. Nu face pe neștiutorul! Am aflat la ce te refereai când ai spus de India după ce, împreună cu armata ta de slugi, ai șters al doilea site pe care l-am făcut. Și asta a fost dovada că și tu ai fost cauza închiderii unui site care spunea adevărul. Deci? Cine încearcă să ascundă glasul libertății? Vezi? Dumnezeu întotdeauna scoate la iveală adevărul…

Cu alte cuvinte, direct și pe înțelesul tău, îți spun că dai dovadă de ipocrizie scriind ceea ce scrii. Poate ar trebui totuși să te retragi în locul ăla de smerenie și să te gândești cu cea mai mare seriozitate la tot ceea ce faci și să încetezi. Să-L urmezi într-adevăr pe cel al cărui nume îl invoci, dar pe care îl trădezi prin tot ceea ce faci.

O să continuăm să spunem adevărul și să vă prezentăm așa cum ați ales să fiți, fără măștile pe care vi le tot puneți. Orice încercare a voastră de a ne opri se va lovi în zid. Știi de ce? Pentru că, în caz că ai uitat, Dumnezeu este Adevărul, Calea și Viața!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *