Padina și Platoul Bucegi nu sunt ale voastre! Sunt ale românilor!

În Fițuica Online, care aparține cunoscutului și nevrednicului nostru vicar, domnul Calcan apare azi indignat că peste 150 de mașini au urcat pe platoul Padina pentru a-și găsi și oamenii fără posibilități, care nu-și permit să-i umple buzunarele fără fund, o gură de oxigen.

Și să vezi văicăreală pe săracul om, cum cele 178 de mașini, dacă erau forțate să se cazeze la hotelul lui, îi satisfăceau dorința de îmbogățire continuă.

Auzi, măi, Calcan, nu te-am văzut așa supărat când, contrar legii, un drum aflat în execuție a fost dat în circulație, cu toate riscurile distrugerii lui, tocmai pentru a fi tu mulțumit! Nu te-am văzut așa vocal când cei de la „România, Te Iubesc!” au arătat efectele lăcomiei tale. Nu te-am văzut nici afectat pentru că acel drum trebuie refăcut pe banii noștri, nu ai tăi! Tu ești doar un oportunist, probabil după Bozieru, cel mai mare traseist politic în viață.

Cum era să se respecte legea și drumul să nu fie dat în circulație până la finalizare? Mai era un drum care ajungea la tine, deci putea sta închis.

Mamă, ce spume făceai dacă se respecta legea și atunci. Dar, dacă se respecta statutul zonei ca zonă protejată și nu se asfalta deloc până la tine, mamă, ce te scărpinai acum în buzunare să schimbi legea în Parlament…

De câte ori a fost încălcată legea pentru tine, oportunistule? Nu te-am văzut să sari la gâtul lui Vădan că a greșit proiectul. Ai văzut ce a zis executantul! Auzi, măi, Calcan, pentru toate acestea, beneficiarul lucrării, împreună cu tine și cu ING Proiect Management, în lumea civilizată pe care o invoci tu, erați toți în pușcărie!

Padina este lăsată de la Dumnezeu! Padina nu este a ta și a popilor! Padina și Platoul Bucegi sunt ale românilor!

Jos măștile! Domnilor procurori, nu am văzut nicio propunere de arestare preventivă după reportajul celor de la „România, Te Iubesc!” și nici nu o să vedem pentru că acolo lucrează Vădan și Roni, iar mai sus își are palatul Calcan.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *