Bătaia de joc la adresa suporterilor echipei Chindia Târgoviște continuă!

Hai că începe bine Liga a 2-a! Sau, mai bine zis, se continuă pe aceeași linie: bătaia de joc la adresa suporterilor.

Prima metodă: „plimbă suporterii”. După ce timp de 4 ani suporterii au fost nevoiți să se plimbe pe banii lor pe la Ploiești, unde Chindia a jucat meciurile de „acasă” din lipsă de stadion, ce s-au gândit autoritățile? „Hai că ăștia sunt obișnuiți: să se plimbe zilnic și pe la Casa de bilete să poată să își ia abonament. Nu le spunem când e deschisă. Cum le-o fi norocul… Poate găsesc deschis la un moment dat. Dacă nu găsesc, putem să ieșim și să spunem că „uite, dom’le, le-am făcut stadion și răutăcioșii ăștia nu cumpără abonamente”.

Numai că bătaia de joc nu se limitează doar la suporteri, ci se extinde la fiecare cetățean plătitor de taxe și impozite la Târgoviște. Că doar nu au reabilitat stadionul din banii lor… Neah… Plus că ratele alea la creditele făcute pentru a plăti firma aia fără nicio experiență în construcții sau reabilitări de stadioane trebuie să le plătim. Noi! Nu ei!

Domnilor, știți că banii publici investiți trebuie și recuperați, nu? Spuneți-i incompetentului ăluia pe care l-ați numit să managerieze stadionul „Eugen Popescu”, că jocul „alba neagra” cu pista de atletism nu o să ajute deloc! Nu o să ajute nici faptul că țineți Casa de bilete deschisă când vreți voi, fără să informați cetățenii asupra programului de funcționare. Pot să înțeleg că voi, nevând nici treabă, o țineți tot într-o plimbare; numai că plimbările voastre le faceți pe banii noștri, că cică mergeți în interes de serviciu să vă pozați pe oriunde.

Și, de parcă nu era suficient “uite pista de atletism, nu e pista de atletism”, „ba e deschis[ Casa de bilete, ba nu e”, acum mai se și joacă meciurile echipei Chindia, fie ele și amicale, pe stadionul plătit de noi, fără noi. Ce e aia să interzici accesul la meciurile echipei finanțată din bani publici, pe stadionul a cărui reabilitare a costat peste 15 milioane de euro, tot din bani publici? Adică voi aveți nerușinarea să interziceți accesul chiar celor ai căror bani îi folosiți cum aveți voi chef? Sper că nu ați luat măsura asta de a interzice accesul suporterilor și a celor care vor, contra cost (stabilit tot de voi), să utilizeze ceea ce un stadion poate oferi pentru că ar exista riscul ba, Doamne ferește, să pice tribunele, să se desprindă gazonul sau pista de atletism, de bine ce sunt făcute.

Dragii noștri conducători, vă reamintim că nu v-ați luat Dâmbovița și Târgoviște pe persoană fizică! Voi sunteți acolo să administrați un buget și un domeniu public și privat al unităților teritorial-admnistrative, în interesul și pentru binele nostru, al cetățenilor. Nu v-am mandatat să mergeți la meciuri în locul nostru.

Numiți manageri competenți în domeniile respective, că uite ce haos a declanșat incompetentul ăla pus de dl Canalizare la stadion!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *