Scandal pe nimic!

S-a trezit presa națională și a început să vorbească despre Secretarul de Stat de la Ministerul Transporturilor. Da, da, cel din Dâmbovița.

Nu, nu. Nu a scris despre el asociindu-l cu condițiile deplorabile în care se circulă în trenurile CFR. A scris despre un schimb de replici din comentarii, între doi politicieni, unul dintre ei fiind Secretarul de Stat, mai exact despre acel deja celebru „marș, măh”, folosit de toată lumea, mai nou preluat și de Secretarul de Stat.

Păcat… Ca jurnaliști de investigație, cu o anume notorietate și experiență, ar fi putut face un articol mult mai interesant. Material era. Trebuiau doar să caute puțin.

Și noi am cerut demisia și am scris mult mai multe despre acest personaj. Scriem de vreun an de zile și arătăm care sunt, de fapt, preocupările dânsului.

Nu îi cerem demisia doar pentru acest limbaj, de altfel, unul decent față de al altor politicieni sau aspiranți la fotoliul de parlamentar din zona noastră.

Îi cerem demisia pentru modul dezastruos în care își îndeplinește atribuțiile, mod ce are ca rezultat: copii ajunși leșinați la destinație după călătoria cu CFR, trenuri care ajung cu zeci de minute întârziere la destinație din cauza defecțiunilor la locomotive sau a infrastructurii, călători care își iau lumea în cap și bagajele în spate, se dau jos din trenurile CFR-ului și pornesc vitejește prin lanul de grâu, exasperați să ajungă în viața asta la destinație…

Înainte de acel „marș măh” sunt toate astea și, în realitate, asta ne afectează pe noi, ca cetățeni, mult mai mult decât o ceartă de adolescenți între doi politicieni. Ei, oricum, azi se ceartă, mâine se pupă. În funcție de interese…

Sursa foto; Ziarul Financiar

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *