Reacția Secretarului de Stat din Ministerul Transporturilor

În seara aceasta, la o televiziune locală, domnul Secretar de Stat din cadrul Ministerului Transporturilor a reacționat. Fiind anunțată cu mai puțin de 24 de ore înainte de a începe, emisiunea ar putea părea o reacție la ceea ce a apărut azi în presa centrală, mai exact știrea despre limbajul suburban folosit de Secretarul de Stat în discuțiile din comentarii la o postare a unui deputat.

Cum nu suntem pasionați de șicanele de adolescenți, am ascultat cu mare atenție ce are domnul Secretar de Stat de spus referitor la ceea ce ne afectează pe noi, cetățenii de rând, în special, legat de transportul pe calea ferată.

Concluzia: nu ați reușit să ne convingeți să renunțăm la a vă cere demisia. Nu pentru limbajul pe care mulți l-au adus în discuție, ci pentru condițiile deplorabile pe care CFR le oferă călătorilor. Contra cost, bineînțeles! Nu trebuie să vă justificați de ce aveți consilier pe cineva care nu face nimic, că știm de ce. Oricum, el face ce vede că faceți și Dvs….

Nu ne convingeți nici cu „marile” proiecte și nici scuza că nu se face nimic peste noapte nu ține. Am constatat că la voi noaptea ține de la 25 de ani în sus. Noaptea minții. Ce alții fac în 2 ani, la noi nu se poate face nici în 20. Pentru că nu vreți sau nu sunteți în stare. Oricare ar fi motivul, considerăm că nu aveți ce căuta acolo. 

Că vă place să auziți sau nu, efectele modului în care Dvs, împreună cu echipa, vă faceți treaba în funcția pe care o ocupați sunt următoarele: copii ajunși leșinați la destinație, întârzieri nepermis de mari, călători coborând din trenuri și luând-o pe jos, cu bagajele în spate, prin lanul de grâu, mecanici de tren electrocutați în încercarea de a remedia defecțiunile de la locomotive. și lista poate continua. Să vă întrebăm ce s-a întâmplat cu vagoanele și cu locomotivele alea de la CFR Marfă?  Cum sunt sau cum vor fi valorificate? Sau să admitem că ne-ați mai prostit sau că urmează să fim prostiți încă o dată?

Numai și pentru simplul motiv că ați adus în discuție ideea de „greaua moștenire”, chiar dacă ați avut grijă să o spuneți în așa fel încât să pară că nu vreți să o folosiți ca scuză pentru ce nu faceți, ar trebui să demisionați. Până nu se întâmplă o tragedie…

Semnat: Corul Bocitoarelor Perseverente

P.S. Perseverăm pînă când vom avea Secretar de Stat competent, care să găsească soluții rapide pentru a oferi condiții decente de călătorie celor care plătesc bilet!

Sursa foto: piatapresei.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *