Incompetența este răsplătită cu fotoliul de consilier în Ministerul Transporturilor!

Trenurile groazei! Așa au ajuns să fie numite trenurile cu care operează CFR Călători, cel mai mare operator de transport pe cale ferată din România.

Oamenii circulă în condiții inumane, în vagoane ajungându-se la temperaturi de 45 de grade. Geamurile nu se deschid pentru că vagoanele sunt proiectate în așa fel încât să asigure siguranța călătorilor, dar și confortul acestora pentru că, așa cum declara un călător, ele trebuiau dotate sau să fie funcțional aerul condiționat. Și totuși aerul din vagoane este irespirabil. Ne întrebăm cum e posibil să nu fie aer condiționat în vagoane, pe o astfel de caniculă.

Ca și cum nu ar fi de ajuns că sunt nevoiți să suporte căldura infernală din vagoane, călătorii sunt nevoiți să accepte și întârzierile de zeci de minute. Pe ruta București Nord – Mangalia, ieri, 04.08.2023, din 7 trenuri, 6 au ajuns la destinație cu întârziere, cea mai mare fiind de 123 de minute, iar astăzi, 05.08.2023, până la ora 17.00, din 6 trenuri, toate au avut întârzieri, cea mai mare fiind de 93 de minute.

Secretarul nostru de Stat se laudă în toate fițuicile că a pus în funcțiune o barieră automată la Braniștea, urmând să fie puse și alte două și cu construcția unui sens giratoriu pe la Răzvad. Acesta este nivelul lui! 

Acum a mai apărut și prin presa națională cu vocabularul lui de mahala, dar ce mai contează?

Din respect pentru călători putea da dispoziție ca în trenuri să existe apă rece tot timpul, care să fie distribuită călătorilor gratuit. Sau să doteze trenurile cu miniventilatoare. Poate se gândește Briceag la soluțiile astea! 

Un lucru este sigur: CFR este intrat pe mâna unor amatori care își bat joc de viața noastră! Î

Demisia este un gest prea umilitor pentru voi!

Sursa foto: Realitatea TV

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *