Plăcuța suedeză s-a strigat la Târgoviște!

Și nu oriunde. Ci pe un stadion pe care erau aproximativ 7000 de oameni și prin centrul unui oraș recunoscut ca fiind roșu. Și, ca și cum nu ar fi fost de ajuns, meciul CSA Steaua – Chindia Târgoviște a fost și televizat și astfel, o țară întreagă a putut auzi ce s-a scandat și vedea bannerele afișate de suporterii CSA.

Normal că nu târgoviștenii au strigat în gura mare „M.ie PSD”. Ei zic doar în gând, pe rețelele de socializare sau nu se prezintă la vot. Așa fac, că de aia prezența la vot e de 35%. 

Chiar dacă cei de la CSA au motivele lor să își exprime „dragostea” pentru PSD, motive care nu țin de Stan în sine, ci de modul în care PSD acționează, în Municipiul în care peste tot autoritățile auzeau numai „felicitări”, de data asta au auzit clar și răspicat „M.ie PSD”! Să-i ajungă și lui Stan Canal(izare) și lui Dottore…

Șoc și groază! Ce-o fi fost pe capul lui Stan… Mai ales că acum e și un nou Președinte la Chindia, și el cu foarte strânse legături cu PSD. Practic, cu plăcuța suedeză, suporterii Stelei au lovit cu manta. 

Nu credem, însă, că nu se aștepta Stan la ceva incidente, dar nici nu putea să interzică prezența Peluzei Sud pe stadion, atâta timp cât era meci oficial jucat de Chindia. L-o fi trimis pe Baicu să-i înjure și el înapoi, dar cine să se uite în gura lui Baicu? Doar noi, fraierii, le permitem să ne intimideze…

Răzbunarea lui Stan a venit a doua zi. Bineînțeles, în stilul PSD. Stan nu a uitat că Târgoviștea e orașul în care a pus parola pentru a nu fi deranjat mitingul PSD. Că doar nu l-ați crezut când a zis că el nu a știut și nu el a pus parola atunci. N-o fi pus-o el, dar nici nu s-a opus. Din contră: pare că a învățat cum se face, drept pentru care a interzis ca CSA Steaua să joace meciul următor la Târgoviște. 

Decizia lui nu a făcut decât să stârnească, pe bună dreptate, furia suporterilor Stelei. Ceea ce noi, târgoviștenii, spunem de mult despre comportamentul de vătaf al aleșilor noștri locali, despre cum Târgoviștea și Dâmbovița sunt acaparate de niște unii care au impresia că tot ce înseamnă „public” le aparține lor și pot face ce vor, cum că, dacă nu faci parte din gașca lor sau dacă îndrăznești să spui adevărul despre cum sunt și ce fac ei te fac să fii ținta răzbunării lor și a „prietenilor” lor, pare că ajunge să suporte pe pielea lor și alții. 

Totuși, ținem să precizăm că, la Târgoviște, deși nucleul și practicile sunt pesediste, din gașcă mai fac parte și membri ai altor partide politice, oameni din instituții care ar trebui să îi facă să răspundă pentru faptele lor sau chiar slujitori ai Bisericii (de la vârf chiar). La noi traseismul este în floare și mereu aceeași gașcă… 

AS47 a cerut premierului să trimită Corpul de Control să vadă cum un primar dispune după bunul plac de bunul public. Cine să trimită? Ciolacu? Păi chiar credeți că nu știe? Noi credem că știe foarte bine ce fac pesediștii în funcții. Că doar de aia îi ține. Am cerut de atâtea ori să îi demită pe cei doi de la CFR până nu se întâmplă o tragedie. Noi am zis, noi am auzit. 

Și dacă trimite Corpul de Control, facem pariu că nimeni nu va păți nimic? A! Poate să demită Stan pe vreunul de la curățenie ca să nu zică că nu a demis pe nimeni. 

Mai mult decât atât, să nu ne trezim peste noapte cu o ordonanță de urgență prin care să se interzică scandarea de lozinci care au legătură cu politicul, că au devenit cam sensibili în ultimul timp cei care „ne conduc” sau vor să ne conducă. Și nu uitați că Stan poate oricând da o HCL să pună parola la stadion…

Noi am solicita și niște procurori la Târgoviște. Dar nu de la Ploiești și nici unii care să aibă cea mai mică legătură cu vreunul dintre zmeii de la Târgoviște. Eventual să însoțească Corpul de Control. 

Deși nemulțumirea celor de la CSA Steaua pleacă de la fotbal și de la palmaresul Stelei, ar trebui să fie și nemulțumirea noastră, a tuturor românilor. 

Ciolacu și PSD nu au fost luați degeaba în vizor de suporterii CSA Steaua, nemulțumiți că FCSB, prin intervenția lui Ciolacu, a ajuns să joace din nou pe Ghencea. Și-a pus cineva întrebarea cine și cât a investit în stadionul Ghencea? Sau știe cineva care este chiria pe care Becali o plătește pentru a juca pe Ghencea? Deplasările jandarmilor la meciuri le suportă statul român sau cluburile? Care sunt costurile? Că asta ar putea fi încă un motiv pentru care statul român nu are bani nici pentru pensii, nici pentru sănătate, nici pentru educație, nici pentru alocațiile copiilor…

Tărgoviștenii care cred că nu e treaba lor și că foarte bine face Stan că nu le dă stadionul celor de la CSA Steaua să joace următorul meci, ar trebui să se gândească că „minunea” aia de stadion a costat aproximativ 16 milioane din banii noștri. Ca orice investiție, ea trebuie recuperată, mai ales că Municipiul Târgoviște are niște rate la bănci de plătit. Ori cum se poate recupera, dacă nu și prin închirierea stadionului? 

Așa că, Stan, să lase orgoliul prostesc și cultul personalitătii, să dea dovadă de bărbăție, maturitate și să pună pe primul loc interesul târgoviștenilor și să permită accesul pe stadion și celor care nu o țin langa cu „felicitări”.

Credem că o parte din târgovișteni s-au simțit răzbunați, numai că e timpul ca târgoviștenii și dâmbovițenii să înceapă să vorbească și să ia atitudine. A aștepta să tot facă alții, în timp ce noi ne văităm pe la colțuri, nu e o soluție. Pentru că ceea ce a făcut Stan acum e un mare semnal de alarmă. 

Practicile comunisto-securiste trebuie să dispară de la Târgoviște și din Dâmbovița!

Noi oferim plăcuța suedeză tuturor corupților și susținătorilor lor!

Sursa foto: gsp.ro

RăspundeRedirecționează

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *