S-a rupt lanțul de iubire?

Prezența a doar două publicații la Conferința de Presă a AFC Chindia Târgoviște ne ridică niște semne de întrebare. Până la urmă și Consiliul Județean Dâmbovița și Primăria Târgoviște sunt acționari ai Clubului, iar despre contractele acestor două instituții cu presa s-a tot vorbit. Deci prezența presei la Conferința Clubului ar fi fost justificată.

Absența celorlalte entități de presă să fie, oare, din cauză că nici Stan și nici Ștefan nu au fost prezenți și atunci să fi considerat că, dacă nu sunt ei, atunci nici prezența presei la o Conferință de presă a Clubului, chiar înainte de primul meci din Liga a 2-a nu se justifică? 

Am spune că ar putea fi ăsta motivul, cunoscut fiind faptul că și Stan și Ștefan suferă de vedetism și nu ratează nicio ocazie de a apărea în presă. Numai că, aflăm de la Incomod Media că, nici în cazul demiterii Inspectorului Școlar General, IȘJ Dâmbovița nu a fost prea vorbăreață. 

Sursa foto: incomod-media.ro

Să fie oare o schimbare de gardă la Palat? Nu, nu. Nu ne gândim la o schimbare de culoare. Ci ar putea fi o rotire a cadrelor. Cine ar putea ști cel mai bine ce reprezintă această rotire, dacă nu foștii securiști și urmașii acestora? 

Sursa foto: incomod-media.ro

Să recapitulăm: noul stadion de la Târgoviște va fi făcut de o firmă de la Cluj; noul Președinte al AFC Chindia tot de pe la Cluj este…

Vedem ce va urma, iar presei care până acum a preferat să-și facă treaba strict în pătrățica ei, fără a deranja stăpânirea, deși vedea ce nereguli sunt, îi spunem să nu fie prea șocată pentru că așa se întâmplă de obicei: când vechea stăpânire e îndepărtată, păi e îndepărtată cu toți cei care i-au fost fideli. 

Și să nu mai uite ceva presa: că astea sunt sistemul și mecanismul pe care le-a alimentat. 

Sursa foto Andrei Cordoș: Dâmbovițeanul

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *