Nifon și cultul personalității dus la extrem!

Exact cum vă spuneam: nesimțirea și tupeul acestui Nifon ating cote alarmante!

De parcă blocarea străzilor nu era de ajuns, ca să nu fie deranjat, Nifon a solicitat Serviciului Județean de Ambulanță Dâmbovița „să ia măsuri pentru preîntâmpinarea unor incidente și buna desfășurare a manifestărilor”, cu alte cuvinte: „să nu îndrăzniți să faceți gălagie cu pornirea sirenelor în preajma perimetrului stabilit și acaparat de noi; și, ca să fim mai siguri, nici să nu vedem vreo ambulanță în zonă. Zilele astea tot perimetrul ăsta e al nostru: străzi, trotuare, spații verzi, Parcul Mitropoliei, tot!”

Conducerea SAJ Dâmbovița s-ar fi executat și ar fi dat ordin ambulanțierilor ca, „indiferent de urgența avută în timpul serviciului, să nu folosească semnalele acustice și să evite centrul Municipiului Târgoviște”. Adică să nu aleagă traseul cel mai scurt, să nu aibă în vedere salvarea vieții pacientului, ci să fie atenți să nu-l deranjeze pe Nifon și fanfaroniada lui!

Aici am ajuns? Nici măcar Elena Ceaușescu nu și-a permis vreodată să intervină și să obstrucționeze activitatea serviciului de ambulanță!

Așa reiese din Adresa Arhiepiscopiei transmisă către Serviciul de Ambulanță Județean Dâmbovița și din informațiile primite de noi de la un cetățean, locuitor al Târgoviștei, sătul și el de faptul că unii au impresia că au câștigat la loto un oraș, un județ sau o țară.

Mai mult decât atât, tot din discuții, reiese că un ambulanțier care și-a „permis” să-și facă datoria, urmează să fie chemat pentru a fi tras la răspundere. Că așa face Nifon: îi pedepsește pe cei corecți și îi premiază pe cei păcătoși!

Cum rămâne, Înaltpreasfinția ta, cu viclenia? Sau cu fățărnicia? Că de astea ai uitat să le vorbești tinerilor creștini. Ai uitat să le spui că bunătatea ta și a vicarului sunt doar de fațadă. Ai uitat să le spui că viața unui om pentru voi nu contează.

Lasă, că le arătăm noi și vor trage concluzia și singuri.

Credem că nu mai aveți simțul măsurii și vom solicita organelor competente să verifice cele spuse și să ia ele măsurile care se impun atunci când, prin anumite acțiuni, viața unui cetățean român este pusă în pericol! Neutilizarea semnalelor acustice poate duce inclusiv la moartea unui pacient.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *